English Deutch

 

 

Schaebens maske za lice stimulišu kožu, regenerišu, efikasno čiste kožu, pomažu kod problema crvenila i iritacija, ublažavaju bore...

Ponekad, maske služe samo za odmor, uživanje i relaksaciju...

 

 

 

ODABAN®

Već više od četrdeset godina, hiljade muškaraca, žena i dece širom sveta, smatraju antiperspirant ODABAN® bezbednim, pouzdanim i diskretnim proizvodom koji pruža zaštitu od prekomernog znojenja.

Sprej ODABAN® je blag i efektivan, pruža zaštitu na većini delova tela tokom 24 časa. Hermetički zatvorena pumpica spreja ODABAN® sprečava propadanje proizvoda, a pomoću precizne i konstantne doze izbegava se primena prekomerne količine spreja. Prevelika doza antiperspiranta dovodi do iritacije kože.

Sprej ODABAN® se širom sveta već dugo koristi protiv prekomernog znojenja. Zgodan za upotrebu i jednistveni sprej na pumpicu je 100% bez parfema i sastojaka koji izazivaju alergije. Nanosite ga samo pred spavanje, prema uputstvu. Koristite ga umereno i kroz nekoliko dana, primetićete kako dobijate zaštitu za kojom ste tragali.

ODABAN® sadrži isprobanu i ispitanu formulu: 20% aluminijum-hlorida u silikonskoj i čistoj alkoholnoj bazi. Proizvod podleže strogim kontrolama kvaliteta i proizvodnje koje garantuju zadovoljstvo korisnika. Pogodan je za sve tipove kože i sa svojom jedinstvenom formulom, kao i pakovanjem, štiti od prekomernog znojenja bez preterane iritacije.

 

NOVO!

 

Posetite nas na 22 međunarodnom kongresu i sajmu kozmetike.

12 i 13 Oktobar 2013, Beogradski sajam , hala 2, štand br.111

 

 

Posetite nas na 21 međunarodnom kongresu i sajmu kozmetike.

6 i 7 April 2013, Beogradski sajam , hala 2, štand br.129 e.

 

NOVO! Dr. Pasha ručno izrađeni prirodni proizvodi