English Deutch

Titania Fabrik

Titania fabrika je počela sa poslovanjem još pre 60 godina. Kompaniju je osnovao gospodin Friedel Kotte kao mali porodični posao koji trenutno vodi njegov sin kao generalni menadžer. Kompanija je priznata na nacionalnom i internacionalnom nivou u sferi kozmetike. Svake godine su izlagači na najpoznatijim kozmetičkim sajmovima u zemlji i svetu, a svoj brend distribuiraju u čak 107 zemalja širom sveta.

Proizvodni program sadrži visoko kvalitetne artikle za negu tela od glave do pete, kako za profesionalnu tako i za svakodnevnu upotrebu. Visoki kvalitet određuje činjenica da se metalna galanterija proizvodi uglavnom od solingen čelika, za koji važi da je jedan od najkvalitetnijih na svetu. Pored metalne galanterije, Titania se takođe ponosi proizvodima za negu stopala, a proizvodni program obuhvata još i turpije za nokte, četke i češljeve za kosu...

Mogućnost da ovi prestižni proizvodi budu dostupni i Vama pruža RPCompany iz Novog Sada kao generalni zastupnik i distributer Titania proizvoda za teritoriju Srbije.

Download kataloga u PDF formatu

Online katalog proizvoda