English Deutch

Sve o ODABAN® proizvodima pogledajte na www.odaban.rs

ODABAN®

Već više od četrdeset godina, hiljade muškaraca, žena i dece širom sveta, smatraju antiperspirant ODABAN® bezbednim, pouzdanim i diskretnim proizvodom koji pruža zaštitu od prekomernog znojenja.

Sprej ODABAN® je blag i efektivan, pruža zaštitu na većini delova tela tokom 24 časa. Hermetički zatvorena pumpica spreja ODABAN® sprečava propadanje proizvoda, a pomoću precizne i konstantne doze izbegava se primena prekomerne količine spreja. Prevelika doza antiperspiranta dovodi do iritacije kože.

Sprej ODABAN® se širom sveta već dugo koristi protiv prekomernog znojenja. Zgodan za upotrebu i jednistveni sprej na pumpicu je 100% bez parfema i sastojaka koji izazivaju alergije. Nanosite ga samo pred spavanje, prema uputstvu. Koristite ga umereno i kroz nekoliko dana, primetićete kako dobijate zaštitu za kojom ste tragali.

ODABAN® sadrži isprobanu i ispitanu formulu: 20% aluminijum-hlorida u silikonskoj i čistoj alkoholnoj bazi. Proizvod podleže strogim kontrolama kvaliteta i proizvodnje koje garantuju zadovoljstvo korisnika. Pogodan je za sve tipove kože i sa svojom jedinstvenom formulom, kao i pakovanjem, štiti od prekomernog znojenja bez preterane iritacije.